Figyelmeztetés

Ez az oldal a magyar kézműves sörökkel foglalkozik, melyek alkoholtartalmú italok. Emiatt az oldal látogatására csak nagykorú felhasználók jogosultak.

Mivel az oldal nagy része Facebook alkalmazás, emiatt a Facebooktól érkező tartalmak (komment doboz, lájk gomb stb.) csak a Facebookra bejelentkezett, nagykorú felhasználóknak jelennek meg. Az oldal teljes funkcionalitásának eléréséhez javasoljuk, lépjen be a Facebookra!

Szeretnéd használni az oldalt?

Igen

Nem

 cefrézés - Kézművessörök.hu


cefrézés


A roppantott malátát 3-4-szeres vízmennyiséggel felöntik, és folyamatos keverés mellett lassan melegítik. Bizonyos hőfokokon – ahol az enzimek a legaktívabban dolgoznak – pihenőt tartanak, majd folytatják a melegítést 76-80 celsius fokig.



 
2017 © Digital Board Networks Kft » Rólunk|Jognyilatkozat (minden jog fenntarva!)|ÁSZF|Adatvédelmi nyilatkozat - Made with love by Piarsoft - LÁBLÉC KINYITÁSA