Figyelmeztetés

Ez az oldal a magyar kézműves sörökkel foglalkozik, melyek alkoholtartalmú italok. Emiatt az oldal látogatására csak nagykorú felhasználók jogosultak.

Mivel az oldal nagy része Facebook alkalmazás, emiatt a Facebooktól érkező tartalmak (komment doboz, lájk gomb stb.) csak a Facebookra bejelentkezett, nagykorú felhasználóknak jelennek meg. Az oldal teljes funkcionalitásának eléréséhez javasoljuk, lépjen be a Facebookra!

Szeretnéd használni az oldalt?

Igen

Nem

 Egy milliárd Megawatt - Kézművessörök.huEgy milliárd Megawatt

világos

dupla IPA

Gyömbéres dupla india pale ale. A Megawatt igazi protesztsör, a Yeast Wörks harcos aktivista vonalának képviselője. Amikor meghallottuk, hogy a kormánypárt Putyinnal akar atomerőművet építtetni, konkrétan azt éreztük,hogy átvernek minket mint szart a palánkon – ezt pedig nem szeretjük, és ha valamit nem szeretünk, akkor szólunk, hogy hé. Biztosak voltunk benne, hogy ha nukleáris energiáról van szó, akkor csakis IPA-ban gondolkodhatunk – ki ne érezte volna már az amerikai komlók elektromos bizsergését a nyelvén – így a magyar komló nagymesterhez, a Távoli Galaxis atyjához, Róth Zolihoz fordultunk és az ő receptje alapján főztük meg a megawattot, majd egy kis gyömbért pakoltunk hozzá, hogy ti is elképzelhessétek milyen az, amikor az ember valami radioaktív dolgot nyalogat.Ez a sör az atomenergia rajongóinak szól. Azoknak, akiket lenyűgöz a gondolat, hogy a pipogya szélerőművek és napkollektorok helyett igazi kemény maghasadásból nyerjük az energiát ahhoz, hogy bekapcsolva hagyhassuk a komputereinket, és televízióinkat. És azoknak, akiket kéjes borzongással tölt el a tudat, hogy mindezt példaképünk és régi barátunk a nagy Oroszország pénzéből valósíthatjuk meg. Akik nem rezzenek össze a gondolattól, hogy az orosz medve 48 és 56 után ismét megkapja az ország kulcsait. És azoknak, akik szeretik a hatlábú békákat. Nyalogatni. Egészségetekre!

7,2%

Egy milliárd Megawatt értékelése

Ez a sör még nem volt értékelve

Egy milliárd Megawatt vélemények

Egy milliárd Megawatt sörhöz hasonló sörök

GreyJoy

Balkezes Sörfőzde, világos dupla IPA söre

No Limit

Hopfanatic, vörös dupla IPA söre

Élesztőház sörei

Black Mamma

Élesztőház, fekete stout söre

C10

Élesztőház, világos india pale ale (IPA) söre

Egy milliárd Megawatt

Élesztőház, világos dupla IPA söre

Hekkelberg

Élesztőház, világos láger söre

III - első magyar cask ale

Élesztőház, Hübris, , ale söre

Propaganda

Élesztőház, világos pilzeni söre

2018 © Digital Board Networks Kft » Rólunk|Jognyilatkozat (minden jog fenntarva!)|Adatvédelmi nyilatkozat - Made with love by Piarsoft - LÁBLÉC KINYITÁSA