Ez az oldal a magyar kézműves sörökkel foglalkozik, melyek alkoholtartalmú italok. Emiatt az oldal látogatására csak nagykorú felhasználók jogosultak.
Mivel az oldal nagy része Facebook alkalmazás, emiatt a Facebooktól érkező tartalmak (komment doboz, lájk gomb stb.) csak a Facebookra bejelentkezett, nagykorú felhasználóknak jelennek meg. Az oldal teljes funkcionalitásának eléréséhez javasoljuk, lépjen be a Facebookra!
Szeretnéd használni az oldalt?
Igen
Nem
A kicsapódott fehérje mint szilárd anyag, valamint a komló darabjai sem kerülhetnek bele az erjesztendő komlózott sörlébe. Ezek különválasztására számos mód létezik: ülepítés, örvénykád, bárka használat, 0 fokra hűtés, centrifuga stb. A manapság elterjedt örvénykád nem nyújt tökéletes megodást, de viszonylag olcsón építhető, és nagyon gyors módszert nyújt (a megforgatott sörléből a seprő a folyadék középső függőleges forgástengelye mentén összegyűlik és kúp formában ülepszik.)