Figyelmeztetés

Ez az oldal a magyar kézműves sörökkel foglalkozik, melyek alkoholtartalmú italok. Emiatt az oldal látogatására csak nagykorú felhasználók jogosultak.

Mivel az oldal nagy része Facebook alkalmazás, emiatt a Facebooktól érkező tartalmak (komment doboz, lájk gomb stb.) csak a Facebookra bejelentkezett, nagykorú felhasználóknak jelennek meg. Az oldal teljes funkcionalitásának eléréséhez javasoljuk, lépjen be a Facebookra!

Szeretnéd használni az oldalt?

Igen

Nem

 örvénykád - Kézművessörök.hu


örvénykád


A kicsapódott fehérje mint szilárd anyag, valamint a komló darabjai sem kerülhetnek bele az erjesztendő komlózott sörlébe. Ezek különválasztására számos mód létezik: ülepítés, örvénykád, bárka használat, 0 fokra hűtés, centrifuga stb. A manapság elterjedt örvénykád nem nyújt tökéletes megodást, de viszonylag olcsón építhető, és nagyon gyors módszert nyújt (a megforgatott sörléből a seprő a folyadék középső függőleges forgástengelye mentén összegyűlik és kúp formában ülepszik.) 
2019 © Digital Board Networks Kft » Rólunk|Jognyilatkozat (minden jog fenntarva!)|Adatvédelmi nyilatkozat - Made with love by Piarsoft - LÁBLÉC KINYITÁSA