Figyelmeztetés

Ez az oldal a magyar kézműves sörökkel foglalkozik, melyek alkoholtartalmú italok. Emiatt az oldal látogatására csak nagykorú felhasználók jogosultak.

Mivel az oldal nagy része Facebook alkalmazás, emiatt a Facebooktól érkező tartalmak (komment doboz, lájk gomb stb.) csak a Facebookra bejelentkezett, nagykorú felhasználóknak jelennek meg. Az oldal teljes funkcionalitásának eléréséhez javasoljuk, lépjen be a Facebookra!

Szeretnéd használni az oldalt?

Igen

Nem

 District9 - Az első összefogás - 99 csap - Kézművessörök.hu

2016.04.08. 10:00 - 2016.04.09. 12:00

District9 - Az első összefogás - 99 csap

A 9. kerület kézműves sörös negyeddé változott. Így jött létre egy 1999 méteres túra útvonal, 99 féle csapolt sörrel és sörbemutatókkal.


Az első összefogás április 8-9-én lesz melyre többen készülnek meglepetésekkel is. A tájékozódást földrajzi- és csaptérkép, illetve sörturista jelzések is segítik majd. A résztvevő helyek listáját az indulás napjáig publikáljuk folyamatosan, majd a sörlistát is elérhetővé tesszük egy weboldalon. Az összefogást mutatja, hogy a kisüzemi söröket forgalmazó kocsmák, éttermek vállalták, hogy időről időre összehangolják a csapjaikon lévő sörök kínálatát. 

 

"Hát ez lett három év alatt. Megnyílt az első hely, ahol kizárólag magyar kisüzemi söröket csapoltak, elutasítva a multi sörös cégek támogatási pénzeit, aztán lett még vagy tizenöt. Egy kerületben, séta távra egymástól. Mi is csak azt vettük észre, hogy egyre tovább tart a haza út, egyre több helyen kell megállni egy- egy sörre, ami nálunk nincs csapon. Közben az is kiderült, hogy ezeket a helyeket jó arcok csinálják. Még amolyan barátfélék is lettünk. Aztán egyszer kitaláltuk, hogy menjünk végig a Kálvin tértől az Élesztőig és igyuk végig a kézműves sörös helyeket. Meghökkentünk a feladat nagyságán. Felkészületlenek voltunk, elbuktunk. Hosszú tervezés után, tudatos felkészüléssel, tartva a pontos fókuszt a többedik alkalommal sikerrel jártunk."

 

 

District 9 pecsétgyűjtés

Az elsō összefogás ideje allat (Április 8-9.) pecsétgyűjtés is indul, az összegyűjtött pecsétek az alábbi ajándéktárgyakra válthatók be.
 

5 helyszín teljesítése és bepecsételése esetén:

Az öt helyszín bejárását pecséttel igazoló és azt valamelyik helyen található gyűjtő dobozba bedobók között 99 üveg District9 logóval ellátott 0,33 sört sorsolunk ki.
 

10 helyszín teljesítése és bepecsételése esetén:

A tíz helyszín bejárását pecséttel igazoló és azt valamelyik helyen található gyűjtő dobozba bedobók között 29db Rastal Craft Master One poharat sorsolunk ki.
 

15 helyszín teljesítése és bepecsételése esetén:

A tizenöt helyszín bejárását pecséttel igazoló és azt valamelyik helyen található gyűjtő dobozba bedobók között 19 db egyedi District9 pólót sorsolunk ki.

Pecsétgyüjtõk térképpel a résztvevõ helyeken találhatók!

 
 

Disctrict 9-ban résztvevő helyek 

 

 

Disctrict 9 térkép 

  

District9 - Az első összefogás - 99 csap kommentjei:



 
2024 © Digital Board Networks Kft » Rólunk|Jognyilatkozat (minden jog fenntarva!)|Adatvédelmi nyilatkozat - Made with love by Piarsoft - LÁBLÉC KINYITÁSA